Sign in to follow this  
Followers 0

WebAssistant Error Code List


2 posts in this topic

Posted

Hi, trying to get WebAssistant to work for submitting POST to a php form online.

Here's my statement:

Let ( setup = WAReset &

WASetInputValue( "username" ; LOCAL_USER_TABLE::userName ) &

WASetInputValue( "password" ; LOCAL_USER_TABLE::password ) &

WASetInputValue( "passwordc" ; LOCAL_USER_TABLE::password ) &

WASetInputValue( "email" ; LOCAL_USER_TABLE::Email ) &

WASetInputValue( "submit" ; "Register" )

;

WAGetURL(

"http://MYURL/register.php"

)

)

And here's the Script:

set var $calc - (sets as let statement above)

set field (plugin_result) WAReset

set field (plugin_result_container) Evaluate($calc)

set field (plugin_result) GetAsText (plugin_result_container)

if (plugin_result = "ERROR")

Show Dialog - WALastError

else if (plugin_result = "?")

Show Dialog - EvaluationError ( Evaluate ( $calc ) )

I am getting error #1204 returning from plugin_Result="?", but I don't really have an idea on where to start my troubleshooting.

Any list of error codes or what exactly EvaluationError() and Evaluate() look for?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Don't evaluate the calculation. That is a technique we use in the demo file so you can edit the text in each example and use it as a sandbox.

Set Variable [$post ; Let(...)]

If [$post = "ERROR"]

Show Custom Dialog [WALastError]

Else If [$post = "?"]

Show Custom Dialog ["The Web Assistant plug-in is not installed"]

Else

Set Field [table_name::plugin_result ; $post]

End If

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0