Sign in to follow this  
Followers 0
Spidey

Invalid Table relationship

4 posts in this topic

The attached files the replicate of the file I have problem with.  It works fine in the local computer when I search for product line name. However, in my server when I try to find product line name. It produces "...one or more of the relationships between these tables are invalid" Is it because of the files in the server?

fmdata2.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Works (apparently) correctly for me locally...

Couple of questions: Is the Server file actually also on the Server? And why is there a local table called Server in the fmdata file, AND a table called Server in the Server file - that's bound to cause confusion.

The table referenced in the graph is the external Server table in the Server file...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your reply.   Yes. Server file is in the fm server.  And don't worry the local server in product master.   It was for testing locally.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try recreating the external data source on the files that are on the server - they're currently file:filename, and should probably be fmnet:...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0