Jump to content

OviOne

Newbies
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OviOne

  • Rank
    newbie

FileMaker Experience

  • Skill Level
    Intermediate
  • FM Application
    16 Advanced

Platform Environment

  • OS Platform
    Windows
  • OS Version
    Windows 8.1

FileMaker Partner

  • Certification
    Not Certified

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello PGageler: No, I never got an answer and I never could look for any walkarounds due to lack of enough free time for it. So I'm still living with the issue... Anyway I will try to restart the plugin from the server console as you said and see what happens. I'm out for vacation but as soon as I'm back, I'll tell you the results. Thank you, we'll keep in touch.
  2. Hello everyone, I've been having this problem for quite a long time now and I need help because I'm stuck. I had to switch from default SMTP send function to BaseElements plugin in the solution of my Company because of some issues and advanced functions we needed. Now every e-mail which is sent from the server with BE_SMTP_Send is received without any date on it. The server machine is running Windows Server 2016 and FMS 16. These are the script steps I'm using and they're working fine except for the mentioned problem: Set Variable [$send_m; Value: BE_SMTP_Server ($out_server; $out_port; $address; $pass)] Set Variable [$send_m; Value: BE_SMTP_Send ( $address; List("email1@email.es"; "email2@email.es"); "Subjetc of the e-mail" ; "Text of the e-mail"& ¶ & ¶ & "Greetings") These are the info pages about the two functions: BE_SMTP_Server BE_SMTP_Send I hope somebody could enlighten me a little bit. Thank you in advance.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.