Jump to content

dtrots

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dtrots

  • Rank
    member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. My daughter accesses my server here with a desktop client. Both server and client are version 18 all up to date. Last night her husband was having issues and did a permissions reset on OSX. Now it appears the client cant even see the internet. It can't find the server here. I tried deleting the host on her end to re-ad it and it can't even see the server to add. There are other clients and phones having no issues. We made sure the permissions in Get Info was correct and they are. Anyone else run into this? Thanks in advance.
  2. If I use Filemaker Go 16 to "insert from device" a photo from the photo roll into a container field, the photo shows up fine on the iphone. On the desktop version it shows up as an icon (file), not the photo. If I export the file it cannot be opened by either windows or osx. This only seems to happen to photos taken by the phone. If I take a screenshot on the phone and save it to photos and "insert to device from photo roll" it works fine. Filemaker server, desktop on mac and windows and go are all up to date.
  3. Nevermind - sorry. I did a spotlight search and found some filemaker data files. That got me to the folder which must be hidden. It is visible in the Library folder.
  4. OK, I know I will be embarrassed by the simple answer. I'm going to upgrade from Server 13 to 14 and it says move/copy the database files located /Library/FileMaker Server That folder does not exist. I am running a mac mini specifically to run server. There is nothing else on it. In the library folder there's nothing. Where else to look?
  5. I got it. The mini got a new internal ip address when it rebooted and the ports were open for the old one. I set up a static address now. Thanks for making me look.
  6. Thanks in advance. I have Filemaker Server 13 running on a new mac mini. I had a power failure yesterday and the mini rebooted. Since then I cannot access server outside the network. The IP address hasn't changed plus I use No-IP. I cannot see what is different why all of a sudden I cannot connect.
  7. Well, It does have something to do with styles. Thanks for the push in the right direction
  8. I will thanks. It still doesn't make sense - it's a box and text.
  9. attached is side by side. In client and browser
  10. I've tried mutilple browsers on both mac and windows. It actuially flashes the correct page then reverts to the bad one.
  11. When I look at my database in web direct it is not rich in colors or text. What setting am I missing? (see attachments)
  12. Then I get this: The requested URL was not found on this server. The link on the seems to be wrong or outdated. Please inform the author of about the error. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
  13. I just activated sharing on my file. When I go to the IP address with my browser it just says FileMaker Database Server Website instead of choice of databases. For the life of me can't figure out how to get that menu to work Thanks in advance Dave
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.