Jump to content

Thomas Ledbetter

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Thomas Ledbetter

  • Rank
    member
  • Birthday 04/05/1966
  1. Im trying to use ezRETS ODBC driver to connect to my MLS (MiREALSOURCE Macomb County Michigan wich Uses LSP real estate groups Paragon system). But issue may be for for all RETS ( Real Estate Transaction Standard ) systems. I'm using a Mac and have configured and tested the demo using ODBC Admin. I have corrected the permissions problem. ( Error upon saving the System DSN file because permissions were set incorrectly on the ODBC.ini and ODBcinst.ini files) I'm connecting to it from Filemaker Pro 10 Advanced I can see the data source in the list but when trying to connect I ge
  2. Thanks! That helped. I ended up with: F Name= Proper(TextSizeRemove (TextColorRemove ( TextStyleRemove ( F Name; AllStyles)))) And ran a looping script to correct the old ones. Thanks again.
  3. I have a field option calculation on a F Name Field that strips out formating and adds title case. TextStyleAdd (TextStyleAdd ( F Name ;Plain) ; Titlecase ) (Do not replace - is not selected) Works great! Except when I do an email merge all the title case formating is lost. Many times the information in the field is placed there by a script parsing a web page. Would I be better off formating it within the set script on entry? Also assigning a field on a layout to be bold that contains the F Name field will not show in bold. Even if this is a field that joins the F N
  4. The provider forgot to move over some required files for PHP
  5. Yes the PHP Info page loads OK. The file I have is not on my root. It is 1 level deep and the same locaton as all of my PHP files. The filemaker server test passes the php test also
  6. My service provider just moved my html and PHP files off the filemaker server. From what I have found so far I just need to add a line of code: $fm->setProperty('hostspec', 'http://fm**.*****.net'); But it is not working. It serves up a blank page. I'm also wondering if the FIlemaker require call needs to be adjusted: require_once ('Filemaker.php'); These files began with the Filemaker Site assistant and I'm wondering if the fmview.php file is an issue also. It is referenced by a "require_once 'fmview.php';" call My provider gave me 2 hours notice!! So my si
  7. I resolved it by creating a separate database with just a web viewer and few fields and have the scripts go between the 2 files. Thanks
  8. I'm attempting to parse data from a web viewer window into a new record. All good. The problem is that once a new record is created the web viewer refreshes and goes back the the original login screen not the client screen I was on. Tried a portal with no luck.
  9. Thats the bad part. This is a 1 table 1 file solution. It can not get any simpler.
  10. Here is another periodic error with screen shots of the searches and incorrect results they provide. I do a search for a price range and a city. The city is the issue. The name of the City is "IRA". If I search for "IRA" I get no matches. If I search for "IR" I receive 126 matches including [color:red]IRA and St. Cla[color:red]ire and B[color:red]irmingham Again this is Periodically, not all the time. This error was with Safari on a Mac. I immediately opened firefox and performed the same search and received the correct results with 14 matches. This is DB with 27,000 real e
  11. Here is another periodic error with screen shots of the searches and incorrect results they provide. I do a search for a price range and a city. The city is the issue. The name of the City is "IRA". If I search for "IRA" I get no matches. If I search for "IR" I receive 126 matches including [color:red]IRA and St. Cla[color:red]ire and B[color:red]irmingham Again this is Periodically, not all the time. This error was with Safari on a Mac. I immediately opened firefox and performed the same search and received the correct results with 14 matches. This is DB with 27,000 real e
  12. I think you are right about the bug thing. I posted this on a separate post but thought it should go here also: I have a DB with 27,000 real estate listings. Created with Site assistant and modified a little. Periodically the price of the house will show up as zero on list page the and some times it will show up correct price?? Periodically, not all the time. Normally after I have concurred some other issue! Here is the formating for that field. It is the same on the detail page and works all the time?: <?php echo nl2br ($english_format_number = number_format($r
  13. I'm having the same problem with periodic issues. See my post- Back button shows all records. Maybe it is just a Michigan thing!
  14. I have a DB with 27,000 real estate listings. Created with Site assistant and modified a little. Doing a search provides a number of records in list view. Clicking next will go to the next set of 10. Clicking link will provide the detail page. Clicking back in the browser shows all listings not the second set of 10 as it should. Clicking Back botton again provides the second set of 10 as it should If you are viewing the first set of 10 records this is not an issue. It is only after going to the next set of 10 records Any suggestions? Also: Periodically t
  15. I have an Import folder script that brings in the directory path for all enclosed files for a web site. It works fine for gif. jpg. and even .html (Filemaker Documentation says html is not supported. I'm just bringing in the path not the whole file). I want to bring in .php paths also. Any suggestions? Does version 9 bring in .php? Also - I'm looking for 5 bata testers for a sitemap.xml creation database. You will need: Filemaker 8.5 or better. A web site and full access to it. The ability to create a blank xml file. Such as Dreamweaver. And a Google Account
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.