Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'freezes after login'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Community Forums

  • The New FileMaker Platform
  • Community Resources
    • Community Articles, Tips, & Techniques
    • FileMaker Marketplace Discussions
  • FileMaker Platform
    • FileMaker Interface Features
    • FileMaker Schema & Logical Functions
    • FileMaker Go for iPad and iPhone
    • FileMaker and the Internet
    • FileMaker Pro Advanced 18
    • FileMaker Pro Advanced 17
    • Legacy FileMaker Platform Discussions
  • FileMaker Server Administration
    • FileMaker Server 18
    • Zabbix Server Monitoring
    • FileMaker Server 17
    • FileMaker Cloud
    • FileMaker Custom SSL Certificates
    • oAuth and External Server Authentication
  • Brain Food
    • Security Concepts
    • The Left Brain
    • Upgrading & Migration
    • Data Analysis
    • Development Standards
    • The Separation Model
    • Relational Database Theory
    • Damaged / Corrupt File Problems
    • Bar Codes (Printer, Scanners, Software)
    • Hardware & Networking
    • OS Level Database Automation
    • Product Ideas
  • JavaScript Integration
  • FMForums Affiliates & Sponsors
  • FileMaker Classifieds
  • FM Forums Operations
  • FileMaker Friday Night Chat's Topics

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • White Papers
  • Infographics
  • Samples
  • Solutions
  • FMGo
  • Plug-Ins
  • Tutorials

Product Groups

  • Workplace Innovation Platform
  • Site Advertising
  • Development & Hosting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Title


Industry


Location


Interests


Website URL


Skype


MSN


Yahoo


OS Version

Found 1 result

  1. This is a strange issue that happened only after we upgraded from FMP11 to FMP16.0.3. We also migrated the FMS to a new windows 2012 virtual server, with a updated version of SQL 2012 (previously 2008). Most users (125+) can connect with no issues. But we have a handful of users (5-10) that cannot open the database at all. They either run the launcher and never get a login screen, or after they login the initial scripts start to search for the users data and it never finishes. The FMP software eventually hangs up and they have to end task in windows. Of the users with problems, 1 can login to database with administrative privileges but not without. Several other users get stuck at the searching script and never make it past that. Things we have tried so far: - Reloading the users operating system, no change - Adding the user to administrative group in Active Directory, no change - Removing FMP16 and loading FMP15, then FMP14, no change - Rebooting the server, no change - Removing the startup scripts completely from the problem users, no change I have found some articles about creating a new active directory organizational unit (OU) and adding the users to that group. Problem is we don't have direct server access so that process will take us several days to get the IT folks to test it with our network. Has anyone else ran into this issue upgrading to FMP16? Anyone have any ideas? Any help is much appreciated! Thank you
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.