Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'view'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Community Forums

  • The New FileMaker Platform
  • Community Resources
    • Community Articles, Tips, & Techniques
    • FileMaker Marketplace Discussions
  • FileMaker Platform
    • FileMaker Interface Features
    • FileMaker Schema & Logical Functions
    • FileMaker Go for iPad and iPhone
    • FileMaker and the Internet
    • FileMaker Pro Advanced 18
    • FileMaker Pro Advanced 17
    • Legacy FileMaker Platform Discussions
  • FileMaker Server Administration
    • FileMaker Server 18
    • Zabbix Server Monitoring
    • FileMaker Server 17
    • FileMaker Cloud
    • FileMaker Custom SSL Certificates
    • oAuth and External Server Authentication
  • Brain Food
    • Security Concepts
    • The Left Brain
    • Upgrading & Migration
    • Data Analysis
    • Development Standards
    • The Separation Model
    • Relational Database Theory
    • Damaged / Corrupt File Problems
    • Bar Codes (Printer, Scanners, Software)
    • Hardware & Networking
    • OS Level Database Automation
    • Product Ideas
  • JavaScript Integration
  • FMForums Affiliates & Sponsors
  • FileMaker Classifieds
  • FM Forums Operations
  • FileMaker Friday Night Chat's Topics

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • White Papers
  • Infographics
  • Samples
  • Solutions
  • FMGo
  • Plug-Ins
  • Tutorials

Product Groups

  • Workplace Innovation Platform
  • Site Advertising
  • Development & Hosting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Title


Industry


Location


Interests


Website URL


Skype


MSN


Yahoo


OS Version

Found 3 results

  1. I am sure this is one of those simple ones… that has me bamboozled for nearly 2 days now. I need to limit access of my users viewing only a limited set of "Company" records after they log in. The companies that they are allowed to see are listed in each respective user's profile. My opening script goes to the user's profile and creates a global variable for each company that they are allowed to view. When I go to the "Manage Security > Edit Privilege Sets > Records > Custom Privileges > Limited > Script", and use any of those variables (e.g. $$Company01"), the records table returns no records at all (i.e. as if there were no matches). When I test the script and use text for any one (or several) of those companies by name (e.g. "ACME PTY LTD"), the access rules work perfectly. To be clear: The global variables themselves are correct. I know this this because they work in other scripts absolutely perfectly, so the variables DO match the names in the field. The script looks like this: $$Company = Table Manufacturer or $$Company01 = Table Manufacturer or $$Company02 = Table Manufacturer or $$Company03 = Table Manufacturer or $$Company04 = Table Manufacturer or $$Company05 = Table Manufacturer In every respect, the variable matches the actual text, but I can only imaging that there is a problem with my syntax? Please advise. Many thanks
  2. So i'm dealing with two tables. 1. VisitTable. 2. GraphicsTable in a VisitTable layout, i have one or two portals related to the GraphicsTable, each related by a different factor. One portal would be related by a Date field, the other would be a ClientName field.. My desire is to click on a thumbnail in either one of these portals, and have that selected image be displayed in a separate/larger image window (which could be a container field in the current table, Or another portal? I don't care how - i just need to have it show up) I don't know the best method for doing this (ie., click thumbnail to have image fillin a separate location). In this particular instance, I don't want this to be a separate window, but to display in a container field view on the current window/layout. how do I accomplish this? thx
  3. I have a client system which includes the collection of proof of delivery signatures using iPhones. The system is hosted on a server. The client has a mixture of Macs, XP and now Windows 7 users. The signatures are copied from the iPhone sub system into the main database using a server side script on a regular schedule. The signatures are visible on macs using the system, and were also visible on PC's using XP, but since the client upgraded to Windows 7 the signatures show the icons of the signature file only on the upgraded PCs. Is there something I can do about this? I have tried changing the default viewer for .png files in Windows to other applications (e.g. Quicktime. This changes the icon visible in the container field to a quicktime icon but doesn't render the image.)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.