Jump to content

FileMaker stalls out on network - NT Server?


HazMatt
 Share

This topic is 6458 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Running FileMaker Server 5 on Windows NT. Here's a typical performance monitor screenshot.

My problem is every once in a while (probably once or twice a day) I get the little double-arrow cursor with the squiggly line. FileMaker basically freezes up for a minute or two, then finally resumes where it left off. Most often this seems to happen when switching layouts, and I can see half the elements on the layout have been drawn (based on the front / back level). The rest of the layout just shows blank, until it kicks in again.

This has happened to at least one other OS 9 machine, so I don't think it's just me...

Link to comment
Share on other sites

Well, I get the coffee cup icon when it's running a backup, so it must be the flushing the cache. How can I tell when it's doing this on the NT Server? The performance monitor doesn't appear to change too much when this happens...

Link to comment
Share on other sites

This topic is 6458 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.