Jump to content

Sen Mail Script Locks Up FMPro


This topic is 7296 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Config:

FileMaker Pro v5.0v3

Windows 2000 SP2

Outlook Express 5.0(also tried 6.0)

I'm using A Send Mail script, utilizing the MAPI feature of Outlook Express. OE is set up to use IMAP with the mail server (running Ipswitch IMail). When the script executes, the mail is sent, however, the message is unable to be moved to the Sent Items folder. I dialog box displays on the screen stating that OE is attempting to move the message to the Sent Items folder. Every 1 minute, it asks if you want to wait or stop the process. Clicking either button has the same effect...it continues, unsuccessfully, to move the message. The only way to stop it is to kill the FMpro process.

I tried sending a message via MAPI using Word and Excel, and everything worked fine, which would leave me to believe that it's not necessarily a mail server thing.

Any ideas or similar experiences?

Thanx

Link to comment
Share on other sites

This topic is 7296 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.