Jump to content

subsummary display & printing got funky.


This topic is 7141 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

I have a sub summary that was working well that all of a sudden got funky. It is a report that does a summary of my technicians hours and revenue. It normally would print on one page with a line for each tech showing what they produced for whatever period of time I did a find for.

Now the subsummary puts each tech on a seperate page, so instead of getting everying on one sheet and on one screen in preview mode, I get 10 screens and 10 pages each with one line showing an individula tech. And, I don't think I changed anything to cause this.

Link to comment
Share on other sites

Check the criteria for your layout parts - double click on the part name in layout mode. Have you selected any of the "page break" criteria?

Other than that, make sure you have not changed your Sort criteria from what was originally set up for this particular layout. You need to have your records sorted correctly before your Summary will work correctly in Preview or to print.

Russ Baker

Link to comment
Share on other sites

This topic is 7141 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.