Jump to content

button tool won't work


This topic is 5697 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Greetings,

I'm building my first FileMaker database. I'm following the instructions in the Filemaker Bible. I'm on "Defining the Go to Layout Buttons" (pg. 108 if you have the same book as me). When I click on the button tool and try to drag a button onto my database _nothing_ happens, so I can not set up any buttons. Has anyone run into this? Can you explain how to get this feature working? Is ther another way to get buttons to appear?

Many thanks for any advise.

Bridget

Link to comment
Share on other sites

The Button tool doesn't work the same as the Part or Field tool. It works like the Rectangle tool. Click on the Button tool and let go (don't drag). Then, move your cursor over to the layout area and draw a button much like you would with the rectangle tool. If you have done it correctly, you will see the Button Setup dialog appear where you can define the button.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 5697 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.