Jump to content

Portal doesn't keep new records


Gloria
 Share

This topic is 5664 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

I created an invoice DB in FM 7 which worked the way I wanted it to, I mistakenly changed the relationship & now I can't make it work again, I'm getting too confused & I don't know what I'm doing wrong. I created a portal for entering new invoices but now when I enter the new invoice & commit the record the data disappears. Can someone make a suggestion as to what I'm not doing?

Link to comment
Share on other sites

Try creating a separate layout that displays all records of the table you're creating the records for -- to see whether they're really being created or not. (Be sure to do a Records > Show All Records operation.)

If the records are being created then the problem is with the filtering or access path the portal is using.

Link to comment
Share on other sites

I have tried that, the records are showing up on another layout I created but not on the invoice layout. I created a new posting and included my file (I'm trying to find my way around the site & not always doing a good job) Didn't mean to ignore your suggestion, I think I have a problem with the relationships.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 5664 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.