Jump to content

Files not Opening


This topic is 6472 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Hi Guys,

Ive got a bizarre thing happening here:

I have four files, and I've tried hosting them on my server. 2 out of the 4 files seem to open (i.e hosted), the other two are closed.

Whatever I do, I can't seem to turn them on. I've checked the usual suspects, i.e made sure the files are network [on], and cant seem to work out why the other two aren't hosted. My logs folder is empty so I'm not certain how to switch log control on.

Any suggestions would be as always much appreciated, Im working on Server Advanced 8.0v4 and I've set minimum files to 5.

Link to comment
Share on other sites

Thanks Steven

That seems to have solved the problem. I don't remember the system crashing my files - I've been as careful as possible during this development; (I do switch development platforms alot though XP/OSX).

So should I be worried about the structure of these files? Incidently, both of these files didnt contain data as one was the interface file, and the other was the reports file.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 6472 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.