Jump to content

problem creating/editing portal record


Leslie MacNeill
 Share

This topic is 5693 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Sorry to bother you again so soon, but I have one last snag to unravel to finish this website.

I need to edit the first (and only) record in a portal. First, I create a new parent record and records in two portals simultaneously:

wsflibrarycart.xsl?-db=LJMorders&-lay=orders&-token.1=&-token.2=&-token.3=&-token.4=&-token.5=&status=open&orderdetails::resourceID.0=&contacts::more_info.0=yes&-new

This was working. Then, in an effort to get part 2 below working, I switched the lower and upper portals in the database and now, I'm getting an error=101 for part 1.

Now for part 2: The results page for the above edits one of the newly created portal records:

wsflibraryconfirm.xsl

Name: Last, First

X

Email

X

Phone

X

Company

X

Address

X

City, State, Zip

X

How did you learn about me?

X

I already receive your FREE Newsletter!

Yes

No

X

X

I would like to receive your FREE Newsletter!

Yes

No

X

X

I would like to use your FREE Nutrition Coaching!

Yes

No

X

X

X

When part 1 was still working, part 2 resulted in error=0; however, no data was input into the record.

I've enclosed the files used, including the databases with username/password = admin/admin.

Thanks in advance for your help.

create-edit_portal_records.zip

Link to comment
Share on other sites

This topic is 5693 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.