Jump to content
Sign in to follow this  
lmsmoneypenny

Images and scroll bar not appearing online

Recommended Posts

When viewing an [color:purple]Order record, I have a portal for [color:purple]Items Ordered. Inside this portal is a container field from [color:purple]Inventory showing a photo of the item ordered.

It all works fine when viewed in Filemaker, but when viewed online the images don't load. All that shows is a box with a ? inside of it. Also, for some reason the scroll bars don't show on any of my portals when viewed online (but they do in Filemaker).

Someone using a slower internet connection than me said they saw the images for a split second before they went to "?"

I tried moving the container field outside of the portal onto the main body of the layout and the photo did display online. I can also see the photo online when in a list view of [color:purple]Items Ordered showing the container field from [color:purple]Inventory and when viewing an [color:purple]Inventory record

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured out my scroll bar issue, but I'm still stumped on my problem with the images inside of the portal.

Does anyone have any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.