Jump to content
Sign in to follow this  
wbvanrij

Webviewer behaviour in Filemaker Go

Recommended Posts

I think I encountered something strange with the Filemaker Go webviewer on an iPad. I am trying to pull data from my MySQL server using a web viewer. On FM Pro the following worked fine:

Set Web Viewer [Object Name: "WV_Main"; URL: "http://myserveraddress.com/DownloadTables.php?UserName=...&Password=..."]

However on FM Go this did not work. The webviewer showed nothing. When I preceded this script step by two other steps it did work:

Set Web Viewer [Object Name: "WV_Main"; URL: ""]

Pause/Resume Script [Duration (seconds): 1]

Set Web Viewer [Object Name: "WV_Main"; URL: "http://myserveraddress.com/DownloadTables.php?UserName=...&Password=..."]

Removing the pause causes the webviewer to remain empty also. Anybody an idea as to why this works?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Experiencing the same thing here. Haven't been able to find a solution for it but working on it!

1sec seems to be the minimal required duration, which is too bad.

Did you find a workaround already?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.