Jump to content

error by using extern script


This topic is 7644 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

  • Newbies

Hello there,

By using a script: in this script I want to use an extern script. When I run manually the script there's no problem. When I automate the first script when opening the file I get the message:

Can't find script, or script is deleted.

Version Filemaker 4.0; Windows 98.

Thanks in advance.

D.Florack

The Netherlands

Link to comment
Share on other sites

quote:

Originally posted by dflo:

Hello there,

By using a script: in this script I want to use an extern script. When I run manually the script there's no problem. When I automate the first script when opening the file I get the message:

Can't find script, or script is deleted.

Version Filemaker 4.0; Windows 98.


Make sure you update to the latest revision (v3 I think), if the problem persists call Filemaker for support.

------------------

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Kurt Knippel

Senior Filemaker Developer

http://www.database-resources.com

mailto:CaptKurt@home.com

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Link to comment
Share on other sites

This topic is 7644 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.