Jump to content

Disappearing Reports


Vin

This topic is 7560 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Has anybody come across what may be a bug, a problem with reports not appearing properly, when I set up a grouped and sorted report everything is fine it prints and all is as it should be,then I close the file and reopen it and none of the grouping is retained I just end up with a list in the body.

I've just repeated this about 3 times in a row.

FMP 5.5, Mac os 9.0.4

I'll post more details if anyone can help.

Thanks Vincent O'Brien

Link to comment
Share on other sites

If you don't sort before previewing the report or after opening your tables each time, records will be in creation order, always. FileMaker defaults to this order since it has no idea which order you want on open, unless you tell it specifically. You could conceivably have hundreds of sorts for different reports in the same table. How is it supposed to know which to use? Exactly why you need to specify it each time you require a different sort than creation order.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 7560 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.