Jump to content

Newbie Help


iNcR3d1bl3
 Share

This topic is 5724 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Hi!

For some reason I can't seem to be able to enter text into edit boxes that I placed on a layout. I get a message saying "Before typing, press Tab or click in a field, or choose the New Record menu command." I created a new record and nothing, I know this is probably something very small that I am over looking, but I could use some help.

thanks

Link to comment
Share on other sites

It's not wanting new record - that produces a different message. The message you are getting is indicating that the field can't be entered.

Check the field behavior: Right-click field > Field Control > Behavior and make sure 'In Browse Mode' is checked. :wink2:

Link to comment
Share on other sites

You have your related Student fields on your Login layout - but you don't have 'Allow Creation' turned on in your relationship. But I wouldn't think you would want to create a Student when they login.

Change that StudentID and SUBJECT to your LOGIN fields instead. :wink2:

Link to comment
Share on other sites

This topic is 5724 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.