Jump to content

indexing trouble


This topic is 5652 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

I am having trouble with indexing of a portal. first my portal starting showing extra blank records. Now some of my portals are broken with no records showing up. My search of the forum suggests I might need to upgrade from filemaker 8 to 8.2 and the same with filemaker server. Is the right approach? Do I just download the new versions from filemaker or do I need a new cd? It has been working great for over 6 months before this. I upgraded to filemaker 8 about 6 weeks ago.

Link to comment
Share on other sites

The 8v2 updaters can be downloaded from filemaker.com, but I don't think that would solve this problem. This sounds more like a relationship problem, or perhaps a corrupt index. Indexes can be rebuilt easily enough by turning indexing off, closing the Define Database dialog, and turning indexing back on. But we probably won't be able to tell if it's a relationship problem without seeing the file or at least seeing what you're using for relational keys. One thing to check is that the corresponding relational keys are of the same type (number, text, etc.)

Link to comment
Share on other sites

This topic is 5652 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.