Jump to content

MailTo problems


This topic is 8725 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

I believe all you have to do is add a -mailto line for each address you wish to send to. Don't forget there is also the -mailcc and -mailbcc tags too...

I personally haven't gotten the mail feature to work (I tried it for fun wink.gif ) Luckily, I don't need it for my application smile.gif

Link to comment
Share on other sites

I have the mail feature working! <grin>

Make sure your address are all valid. My server would reject mail if I added anything to the addresses (ie, admin <[email protected]> would bounce but [email protected] was acceptabe) it may be a feature of my mail server.

Only one e-mail address in each of the -MailTo, -MailCC and -MailBcc tags. You get multiple recipients by specifying multiple -MailTo or whatever tags.

Set Web Companion's activity log to detailed. You'll only see mail errors in the detailed activity log.

Keep trying, email is way cool! The database can e-mail you itself to let you know what's happening!

Link to comment
Share on other sites

This topic is 8725 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.