Jump to content
Sign in to follow this  
shawnj985

Copy not working! (see attachment)

Recommended Posts

I have a script that calls another one in a different table. Everything seems to work except the copy of field content prior to going to the next script. Nothing is being copied and I'm not sure why is doesn't.

see attachment

ScreenPrint2.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weren't it better to have the two tables related, and the value can be seen instead of copying at all, copy and paste for internal matters have only a slight relevance when IWP'in otherwise not!

--sd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably but table 2 is a Preference file for all of my tables and I'm not sure what field I would relate it with.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have had cartesian relations availiable ever since the arrival of fm7, and before that, were either constant or illegal relations with global keys in both ends, despite the warnings.

Ever since 1995 when fm3 arrived, have your desire been a bygone - I'm afraid. Read up upon the cartesian type relation.

At this day of age pick the one with the "X" you find described here:

http://www.filemaker.com/help/07-Related%20files8.html

--sd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.