Jump to content
Sign in to follow this  
agtjazz

Having issues going from menu to correct dept report

This topic is 4689 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Hello,

I have a "entry" menu that has the dept name. Each department has (or will have) an annual report. I can't get the script correct (with the variables etc) to go from the Com button to the Com report.

Could it be that I have to make individual buttons and scripts per department? I have tried to understand all the recent posts about scriptparameters, but I am seriously lost now.

Any guidance would be greatly appreciated.

Thanks mucho in advance

annual__blank.fp7.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

You didn't have anything in your Perform Find step. You've got to set the Dept Code into either a global field (pre-8) or a Variable, then go to the other table's layout, then set the value into a Find request, then Find.

annual__blank_fej.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you sooooooo much....

I worked myself into complete and utter confusion.

Thanks again

-Pali

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 4689 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.