Jump to content
Sign in to follow this  
smower

PHP Site Assistant Calculation Field Blank?

Recommended Posts

Hi,

I am testing out the PHP Site Assistant on my Windows 2008 and I am finding that one of calculation field is rendering blank or no data in the Site Assistant preview even though it has data in the database. The data is has in the database comes from a related database through a relationship. Is it not possible to display this data with the PHP site assistant or is there something else I need to do. I tried to enable PHP priveleges for both databases, but I am not sure why it won't display the data. Any help would be greatly appreciated.

Thanks in advance,

Shawn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By SanderS
      I'm having great success with the PHP site assistant aside from one major issue. I'm not able to display images stored in Supercontainer. The code below will return a broken link. If I take the reference link and paste it into any web browser on any computer on any network, the link works fine. What obvious step am I missing?


      <td rowspan="8" class="field_data">
      <?php echo "<img src='http://74.119.147.179:80/SuperContainer/Files/CKD_Files/PDT/2009/1035/90101463440377643/IMG_6944.jpg' title='Error' alt='Error' />";?>
      </td>
  • Who Viewed the Topic

    2 members have viewed this topic:
    Joel Herrmann  JerrySalem 
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.