Jump to content

Unsearchable Fields


Ertjie
 Share

This topic is 4403 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Im having a rather strange problem. Whenever i enter search mode on my layout, whether from a script or directly it works fine on all fields except one. When i press enter to execute the search nothing happens, i first have to click on the layout (which makes the search glasses in the fields disappear) and then hit enter. The fields are not global, calculated or containers. It is indexed. Field entry is enabled in both browse and find mode. Im using filemaker pro 11 advanced. Any advice will greatly appreciated!

Link to comment
Share on other sites

Im having a rather strange problem. Whenever i enter search mode on my layout, whether from a script or directly it works fine on all fields except one. When i press enter to execute the search nothing happens, i first have to click on the layout (which makes the search glasses in the fields disappear) and then hit enter. The fields are not global, calculated or containers. It is indexed. Field entry is enabled in both browse and find mode. Im using filemaker pro 11 advanced. Any advice will greatly appreciated!

What i have noticed is that once i've made my search selection from the drop down list "active cursor" jumps to the default tab and selects it. No idea why however. I've checked for scripts that might cause this but it doesnt seem to be the cause

Link to comment
Share on other sites

This topic is 4403 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.