Jump to content

FMP10 client slow on XP - Known issues?


ssitech
 Share

This topic is 4310 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

  • Newbies

Hello, first post here. I did a search and didn't an answer.

I am deploying FM10 server on a Win 2003 Std Server. The clients are FMP10 clients on Win XP. They have fast machines and at least 2GB RAM. When they open the FMP client, it takes almost a full minute or more to launch. Then trying to open a remote DB takes even longer. Just maximizing the window after it does finally open takes an incredibly long time. I am on a Vista machine and it seems to be running well on this machine. But I wanted to get some experience input from the community.

What would you think the problem is? Are there known performance issues with FMP10 and WinXP? Anyone might have some suggestions on what might be causing the slowness?

Link to comment
Share on other sites

What would you think the problem is? Are there known performance issues with FMP10 and WinXP? Anyone might have some suggestions on what might be causing the slowness?

No known issues of that nature...

Are you using any plugins? These load when FM loads and can cause delays.

Are the users on roaming profiles where there documents and settings are on some other server?

Link to comment
Share on other sites

This topic is 4310 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.