Jump to content

Edit box disappear\can not be entered in browse mode


Miss A!
 Share

This topic is 2921 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Hi there,

 

Anybody come across the following - please help

 

In browse mode when i click on an edit box field to enter data it disappears or i can not at all enter it in order to modify that text information in it, this is happening only on some records and this includes a container field(when i click on it it disappears and appears on another second click)

Link to comment
Share on other sites

Very slowly, i am finding out that this had to do with "hide object when" option on the inspector - and it happens when i have defined more than one condition using the "Or" operator,

 

Itineray::Seriennumer_Anschrift = AccoInfo_Itenary::__lxt_Serial and (AccoInfo_Itenary::lxt_WiFi = "No" or AccoInfo_Itenary::lxt_WiFi = "")

 

Have no idea why it is happening so - i had to remove the last part after the "or" to have them normal again but then again when i have done so, the field will display.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 2921 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.