Jump to content
Sign in to follow this  
maximilianp

Registration Issues

Recommended Posts

We have a License for more than one PC purchased. On 2 PCs (Windows 7) it works without troubles, on one PC there is a Message telling that the plugin was not connected to the registration servers (for about 30 days i think) so the plugin cannot be used. When we try to register the plugin it tells it cannot connect to the Registration Server.

 

The PC ist connected to the internet, we have no Firewall activated, we have disabled the AV....

 

The user ist is a normal AD-User

 

Any Idea?

Thanks!

 

Kind Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version of the Email plugin are you using? We've recently fixed some bugs with our license server which have made certain old versions no longer able to communicate with it. If you're not using version 2.11, please update to that version and see if that helps! Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.