Jump to content

exact script find not working


oilman
 Share

This topic is 6602 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Hi all

I have a flat db that track our steel material. I am trying to do a exact find on two fields. The fields are called Grade and Description. I can do it manual and it will work perfectly but a script finds everything.

Example:I am looking for description "1"plate" Grade "2HGR50".

The script is like this

Enter find mode

insert calculated result["unquie2",""="&"description&" "&Grade"

perform find

This returns

1"plate 2HGR50

1 1/4"plate 2HGR50

1 1/2"plate 2HGR50

but manual is returns

1"plate 2HGR50

thanks in advance

Lionel

Link to comment
Share on other sites

Lionel,

I'm even surprised that your manual find returned what you said...

A manual find on the description field should end with all 3 results too IMO.

May be you should switch your find process to a new calculated field that removes the quote with something else, say "-".

ex ??? NewField = Substitute(descriptionAndGrade, "

Link to comment
Share on other sites

This topic is 6602 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.