Jump to content

Images not showing up in Form mode on the web


lco
 Share

This topic is 6499 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

  • Newbies

Using the Photo Catalog, I've published a db with photos. The photos show up fine in list layout and thumbnails over the web, but when going to form layout I get a blank area for the photo. My only guess is that the files are too big. Is there a file size limitation? That would really suck as I would like to access the photos from the web. TIA

lco

FileMaker Version: 7

Platform: Mac OS X Panther

Link to comment
Share on other sites

working with some graphics i've noticed that Global container fields or any field calling a global container field will not show.

I also read somewhere (can't find it right now ... figures)something to the effect of:

Images are supported and should be referenced files. They have to be in the web folder of FM7, and complex images do not always show.

Now, the last part is kind of vague, so maybe that is the issue? It's possible that it is a file size limitation. HOWEVER if you're showing over the web, it's only going to show at 72 dpi anyway, so you should be able to get the images down to a reasonable level by using the "save for web..." feature in photoshop or something similar.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 6499 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.