Jump to content

Errors while running FX-PHP on localhost


FMDuck
 Share

This topic is 5656 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

I've been running FX-PHP with no problems then suddenly I started getting errors that start with...

Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in c:program fileseasyphp1-8wwwFXFX.php on line 35

FX: ExecuteQuery XML error: no element found at line 2

Nothing seems to have changed other than my own code. The errors are often, but inconsistent. I may get them 8 out of 10 page views then not get them for 20 page views.

Has anyone seen this?

Link to comment
Share on other sites

Here's a little more info...

This seems to be associated with the image_proxy. When I comment out the require_once to include image_proxy.php, the problem appears to stop. Also, I'm having a problem with images coming from FM. In a PHP echo (html) The image size is set to 100 x 65 but the image is showing up as 110 x 75. 110 x 75 is an old setting.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 5656 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.