Jump to content

White space at top


Clinton
 Share

This topic is 5684 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

I have noticed that when I use IWP to publish an application, there is about 12 pixels of white space located at the top of every page.

I made sure that the space wasn't there in the layout, and I'm not using a header, so I'm not sure why it's there. I coudln't seem to find a setting that would add or remove padding, like you could normally control with HTML.

I have also noticed that there is about the same amount of space added to the right side of my layout as well. So, even though all my objects fit onto the page, the browser window is forced to have both horizontal and vertical scrollbars.

Does anyone know a way to fix this?

Link to comment
Share on other sites

Sorry, allow me to update that... I actually use 8.5 Advanced, on PC, to do my developing, and we have Server 8 Advanced, on Mac OS X, for our server.

I notice that I don't have the whitespace at the top on my List layouts, but all my Form layouts seem to have it.

Link to comment
Share on other sites

Gotcha - FWIW I'm looking at my IWP app right now, looking at a Form layout, and I have a horiz line and a branding header at the top of the form, and no white space.

I checked the layout, and it DOES have a header defined. So, I created a new layout with no header -> resulted in white space at the top, as you described. Then I added a header to the same test layout, and minimized its size. Resulted in a very small white space at top. I never observed the side-white-space issue.

HTH!

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I looks like you have the same problem as I have worked on for over a year...

http://fmforums.com/forum/showtopic.php?tid/181975/post/228563/hl//

With very little responce.

Today I got a confirmation from my contact person in Denmark that it was at least now noted as a bug-report at FileMaker, Inc.

Now I can also confirm that it's the same problem in IE6 and IE7 on XP. Firefox is OK.

Link to comment
Share on other sites

I had the same thing but put the header in and chose the color of the background of the layout and it all but resolved the problem. You do get a white line indicating the page break but it's better than the large white space...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

This topic is 5684 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.