Jump to content
Sign in to follow this  
Johnny777

Fields not showing in print preview

Recommended Posts

I have a layout with delivery address and invoice address both with fields for address lines etc.

I can copy from delivery address into invoice address by a script which goes to the relevant field in the deliv address sets a variable then goes to the corresponding field in invoice address and populates the fiels with set field.

When I put the invoice address fields on a print layout as merge fields they don't show up. If I type directly into the fields then this does show up.

Does anyone know why this is happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

Are you saying that the script works if you run it in Browse mode, but not if you run it in Preview mode?

Or

Are you saying the merge field information appears as expected in Browse mode, but not in Preview mode?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The second one.

It appears in browse mode, but not in preview mode, unless I type directly into the fields ie don't use the script to transfer the info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this:

Select the offending field in layout mode.

Go to the Format menu and select 'Set Sliding/Printing...'

Uncheck the box at the bottom that says 'Do not print the selected objects'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

Have sorted this

Was due to the fact that the record wasn't isolated so several records in found set some with no invoice address's on and also the set printer/sliding options

Thanks for replies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.