Jump to content
Sign in to follow this  
Earl Squirrel

Scrolling in 10 is 4x slower than 9 - what's up?

Recommended Posts

Folks

We have a 75 user site license and are in the process of upgrading those folks to 10 advanced from 9 advanced. The users and I have noticed that list views and portals scroll about 4 times slower in 10 than they do in 9. We have conducted side by side tests. Is this suppose to be this way? The folks aren't happy and I am confused (I am the only one with a Mac and haven't noticed any change between 9 and 10 on that platform)

XP Pro sp3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe that you were the one that reported this on the TechNet forums. I just wanted to announce this to the rest of the public that FMI has been following this closely on Technet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.