Jump to content

Portal not showing all related records


rokstedy
 Share

This topic is 4407 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

I'm new to the site so I'm not entirely sure if this is the best area for this question, but here goes.

I have a fairly basic database I'm putting together, but I'm seeing some weird behavior from portals when trying to view related records. In this case, I'm using portals to create an excel type grid view of the related data. I have several fields that are testing the data for one thing or another, all very simple yes/no type scenarios. Those fields are then summarized using both Totals and Averages. The result is a snapshot view when using a portal.

The problem I'm having is that in one of my portals, I'm seeing only about half the data I should. The test I'm doing in the primary data file is whether or not a report is due. In that data file I have 15 positive results. However in the portal, when filtering for those records in the primary data file where Report Due = 1, I'm getting only 5 results. Those 5 results are valid, but the others are not being shown.

This is so simple I feel like I'm missing something. Any help?

...and of course it was easy. Please disregard!!

Link to comment
Share on other sites

This topic is 4407 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.