Jump to content

Filemaker or my brain broken - can't get Paste to work in custom menu


truelifeajf
 Share

This topic is 2858 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

I'm at a complete loss.

 

Really simple... custom menu set, custom 'edit' menu - see attached.

 

If I insert the Paste command, or Paste without style command into the menu, it's dimmed... can not be used.

 

Cut and Copy work fine... can't paste.

 

I can't see any reason why this is the case... it's gotta be something simple?

 

To test... I put the "Omit Record" command in the menu - that works fine.

 

So it's just paste commands.

post-108462-0-26752000-1423185471_thumb.

Link to comment
Share on other sites

Ok, let me clarify a few things:

 

- definitely something in the clipboard... I'm copying text from another field

- if I switch to full access menus, I can paste fine

- not trying to paste into a container field... just a normal text field

- see screen capture attached

- same problem on Mac and Win

- FM13 Advanced or FM13 Standard

no paste.mov

Link to comment
Share on other sites

This topic is 2858 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.