Jump to content

Perpetual 'Establishing Database Connections...'


This topic is 2775 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Hi,

I have been using MirrorSync for a while & all was going well. Today I made a few changes to the configuration on one of the files I am beta testing. After changes were made and scripts updated, I tried to sync. I received the spoke file showing a status of 'Waiting for a response from MirrorSync' and the server itself showing 'Establishing Database Connections'. These haven't stopped despite restarting the MirrorSync console and the entire computer where MirrorSync (and FMS) is installed. 

I have since reverted the changes I made bu there is still the same problem. What's really odd is that I have 2 configurations, only 1 was modified but now both are exhibiting the same problem!

Please can someone help!

Thank you

Lewis

Link to comment
Share on other sites

An update:

I had a screen share with Tsiry, a developer at 360 yesterday and we tried uninstalling and re-installing MirrorSync. The same problem occurred. 

I have since tried many things, new configs, importing old working configs, re-installing again, restarting IIS, and many more to no avail.

I have worked out that if I go to http:/serveraddress/MirrorSync/sync it shows MirrorSync is working correctly - but when it uses the URL that is the same with added paramaters and session ID's, nothing is returned. 

What would cause the "<html><head><body><---RETRY---></body></head></html>" result from the above address?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

This topic is 2775 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.