Jump to content

Portals 150% Bug?


grumbachr
 Share

This topic is 5646 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

sorry if this is posted in the wrong location.

I'm working on documentation for my latest solution which requires a lot of screenshots. To get a little better image for print I increase the view size to 150% to do my screenshot. Today I noticed that my portals were slighly off when viewed at this size. at 100 and 200 % they look fine as intended but at 150 they are off. In the "object size" palette they stays the same but viewed on screen they get a little taller as if they gained a few pixels in height.

Can anyone confirm this as a bug?

Link to comment
Share on other sites

I am not sure it is a bug because at 150% you may be trying to split pixels.

A pixel, being the smallest unit your display can reproduce, can not be split in half.

So if you have a box that is 8 pixels and another that is 7 pixels then at 150% the first box is 12 pixels the second wants to be 10.5 pixels but must be rounded up or down in size.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 5646 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.