Jump to content
Sign in to follow this  
susnhine92122

Emailing Problem

Recommended Posts

I have recently upgraded from FP8.5 (pc version) to FP10 (mac version) I have scripts that send emails using my installed client which was outlook but is now Entourage, however now it no longer seems to work. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What do your scripts look like? Does it have an attachment perhaps? The Send Mail script shouldnt work any differently on Mac. It uses the default email client.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It just doesn't do anything at all. The script is using the "Send Mail" command. It does everything else in the script, it doesn't throw any errors, it just doesn't send the mail. Typically in my PC version it would open up the email and I could make any changes and then send, however on my mac it does nothing, it doesn't open an email, I checked to see if it is sending it and I don't see anything in my outbox either. I did some research on this and found that some users were complaining that it sends emails to their drafts folder, but it doesn't do that either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The drafts folder is correct behaviour for Entourage.

Did you try to send an email MANUALLY?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.