Jump to content

The file "?" could not be opened. (Not Found)


joaocoutinho
 Share

This topic is 2407 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

Dear all,

 

I'm having a problem in my Filemaker solution when insertion files in a container via script and also drag and drop.

It worked fine fore more than 5 years and now i'm getting this strange massage (attached).

The problem is not stable, because sometimes we don't see it. Also in some Macs it doesn't work at all.

 

I've tried to find a solution in the web, but i didn't found any solution. Is this a filemaker bug?

 

I really need an urgent help happy.png

Filemaker.JPG

Link to comment
Share on other sites

Are you still using 11?

If not, please update your profile to reflect your current FileMaker version, platform, and Operating System. 

Edited by Lee Smith
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

I know this is somewhat old, but in case some searches for it, there is one thing that I found.

It didn't like the filename.  The file I had, consisted of both ".", "/", and "("")"

I think the () are ok, but I removed them anyways.

Edited by IT_User
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

This topic is 2407 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.