Jump to content

installing plugins


This topic is 3057 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

LS,

Since FM12 I deploy plugins with the install plugin script step FM provides.
This works like a charm in 12.x and 13.x. 14.x refuses to install plugins with these script steps under Win7 and Win10.

Has anyone else had problems with this ? I now just manually install the plugins for my test machines, but this kind of sucks. There seems to have been a change as well in the way/time the plugins load as I now get Troi Dialog saying it is not registered, but it it registered when my start scripts is finished loading.

Using all the latest versions of my plugins.

 

Thanks in advance !

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hi Joost,

 I notice you have not received a response to your question and it has been over a month. I’m not sure that http://www.troi.com/software/dialogplugin.html  monitors our forum, and I have to believe you have received an answer somewhere else  by now, but  in case you haven’t, why  not contact  them direct.

Link to comment
Share on other sites

I wonder if you have 32-bit or 64-bit FileMaker installed, and whether you have the correct corresponding versions of the plugins.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 3057 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.