Jump to content

Tables are invalid?


This topic is 4421 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Recommended Posts

I have a data base that has different tables in it.

Table A is linked to Table B and works just fine.

Table B is linked to Table C and works just fine.

Now I am copying info from Table C to Table A and I am experiencing problems.

It's weird because I was just using a set field through a script and received the following;

"This operation cannot be performed because one or more of the relationships between these tables are invalid"

Can someone explain this to me please.

I then tried just grabbing a portal and populating the information that way. The constant fields transfer over no problem.

But the number fields or date fields (seeming anything that has variable data) is coming in all wrong. I have no idea what or where the numbers are coming from as they don't related to the record in question and are not constant in how they are coming in. Sometimes it looks like the numbers are adding up and then other times it's off by only $20 or so. I am not sure if any of this makes sense to anyone as I am confused.

Any help appreciated, thanks.

Link to comment
Share on other sites

This topic is 4421 days old. Please don't post here. Open a new topic instead.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.