Sign in to follow this  
Followers 0
mcsebot

List only authorized not showing

2 posts in this topic

Haven’t found post of this problem so here I go.

Windows Server 2008 R2 Standard

Everything ran nominally under Server13, external authentication

After upgrading to Server14 (following instruction meticulously) none of the databases would show up until I unchecked “List only the databases each user is authorized to access”. When unchecked all the databases show to all users but they can only enter the one’s they have access to. This tells me that the External Authentication is still working properly but the File Display Filter is no longer working.
Note: this happens with all client connection types, Windows, Mac, Web-Direct, and GO.

Any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Couple of questions:

1.  Did you reboot the server after the new version was installed?

2.  Did you check to see that the files had the fmapp bit selected for network access?  Seemingly that is the case, but a check is always good.

 

Please let us know how this unfolds.  If filtering is broken, we need to alert them about that.

 

Steven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Similar Content

    • By Brad Mathews
      I have a field that is a List of values I want to match records to. The field in the target table is also a List values.
      So my search parameters might be this list "A|B|F" (pretend | is a new line making a List) and my target search field might be "A|G|N". Since they both share the A, the record should match.
      I tried looping through each item in the search parameters list and doing a Perform Find on each, but each find overwrites the last. Apparently multiple search criteria do not add to the result set unless part of the same Perform Find.
      I tried some creative Find Requests like OneField = Length( FilterValues($SearchValues, ChildStatuses) ) > 0 - where OneField is the value 1, but that finds all records.
      How do I perform this find from a script?
      Thanks,
      Brad
    • By sal88
      Hi all
      I have a personnel portal (looks up values from the 'personnel table'). When I click a row then the associated personnel_ID is put in to a personnel_IDF field in a new record of a different table (Case_personnel). This second table is also displayed in a portal.
      No changes have been made to the 'personnel' table.
      How can I get the personnel portal to exclude records where the personnel_ID matches the personnel_IDF field in the Cases_personnel table?
       
    • By Andreas T.
      Hi. I need help wrapping my brain around this problem.
      Assuming the following result from a SQL query:
      product1,A,B product1,C,D product2,U,V product2,W,X product2,Y,Z product3,K,L  
      How would one go about transforming it into this using a CF?
      product1,A,B,C,D product2,U,V,W,X,Y,Z product3,K,L Here each product has only one row and all remaining field data for the other rows with the same product in the first result is concatenatied into this one row.
      Or even into this
      { "label": "product1", "data": [ {"start": "A","end":"B"}, {"start": "C","end":"D"} ] }, ...etc This is actually the final JSON format I need.
    • By Montana50
      Hi,
      Server is Mac with El Capitan and FMS 14
      clients are all Windows machines.
      The path syntax to the server, should it be "Windows" or "Mac" fileWin:/.....  or fileMac:.....
       
      TIA
    • By cfaber
      Hi,
      I was wondering if it is possible with FileMaker Pro Adnvanced (12 my version) to create a layout containing a list and a card (details view displaying a whole record) in the same layout, i.e.:
      - on the left side, see a list of all records (and a scrollbar maybe)
      - if I click on a line, in the right column, a details view is shown to edit the details.
      It does not work with the referenced records tool - they are not records from other tables, but the same table.
      (and sorry for maybe some odd words - I have the German version and I am not sure about the correct English ones)
       
      Does that work? Many thanks for your help,
      Claus